lørdag 29. september 2007

Nå er det like før vi er på vei til Flesland med siste destinasjon, Nairobi. Sekken er pakket og nå er jeg klar. Adrenalinet har holdt meg i gang i hele dag. Både spent og nervøs reiser vi nedover nå.

For you english speakers, I doubt we will write much in English but will update you when we come back, but do enjoy the pictures.

Ha en flott oktober, så sees vi i november!!!

Klem Camilla

Lørdag 29. september 2007

Så er dagen her...Både på godt og vondt! Har sagt hejdå til de fleste nå, så nå gjenstår bare selve flyplassavskjeden... Har ikke akkurat fått gjort særlig mye fornuftig i dag, men slik er det vel! Har forresten overvekt på vei ned!!! =( Skjønner ikke helt hvordan man skal klare å holde seg innenfor den trange rammen på 20 kilo når man skal være borte i 5 uker... Men men, en del av innholdet i sekken blir nå uansett ikke med på tilbaketuren, så det er vel plass til noen suvenirer på vei hjem!!!

Jaja, neste gang jeg oppdaterer sitter jeg på en eller annen datamaskin i Kenya!
C U.... =)

Klem Tonje

fredag 28. september 2007

Fredag 28. september 2007

Weee... I morgen er dagen... Kan ikke tro det! Kjenner reisefeberen begynner å sige over meg...
I dag må alt gjøres klart, ting må legges frem og pakkes... Og kamera må settes på lading...

Mange i klassen har allerede reist nå, og jeg kjenner spenningen stiger...I morgen er det oss. Flyet går klokken 17.20, så vi må vel være på Flesland en gang litt før halv fire!

I kveld er det middag med familien, en siste innspurt med norsk mat!!! Kommer nok til å møte på en del utfordringer i matveien der nede, men det får vi ta på strak arm...Den som intet våger, intet vinner...!!! =)

Klem Tonje

tirsdag 25. september 2007

Tirsdag 25. september 2007

I dag er det tirsdag. Det betyr at det bare er 3,5 dager igjen til vi reiser... Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag...klokken 17.20...Off We Go... Stresser litt med pakkingen, ka skal eg liksom ta med?! Hmmm...tabletter, sandaler og fotoapparat...tror du eg kommer langt nok med det??? Huff! Stress å pakke for fem uker, også i sekk då...

Men men, no er det snart klart for siste jentekveld før eg reiser...Vet ikke ka eg skal gjøre uten Greys Anatomy i 5 hele uker... Noen som har episodene by the way?!?!
Skal nok overleve kan eg tenke meg, får vel nok å henge fingrene i...

Jaja, so long for so long!!

Klem Tonje =)