mandag 15. oktober 2007

Nesten halvveis...Bandasen midt i skogen...

Nok en helg er forbi, og vi er igjen paa senteret. Denne helgen kom vi oss til Captain Davis, som er campen oppe ved Mt. Elgon. Men vi var ogsaa de eneste som kom oss opp dit tydeligvis, for vi var de eneste besokende paa hele campen... Et utrolig fint sted, i dagslys vel og merke... Naar natten siger paa, og vi blir informert om at det eletriske anlegget er ute av drift, ja da skal vi love at de to morkredde fruene fra Norge har sett lysere tider. Et snev av panikk!!! Det hjalp ikke saerlig mer at bandasen vi bodde i (murhytte med straatak), laa lengst unna hovedhuset, og midt inne i skogen... Ogsaa gikk vi foressten tom for insektsspray... Saa vi kan vel ikke akkurat skryte paa oss at vi var saa veldig hoy i hatten, der vi pusset tennene i morket midt i skogen, mens apene hoppet rundt oss i traerne, nesehornene stod paa andresiden av gjerdet og snorket, og alle Kenyas fuglearter (det er IKKE faa) kvitret i kapp... Men men, vi overlevde no paa et vis, og var svaert stolte av oss selv da vi kunne fastslaa at klokken var halv syv om morgningen, og den eneste inntrengeren var en feit ekkel snegl paa veggen ved siden av doren... Det horer foressten ogsaa med til historien at Camilla maatte kverke en kakkerlakk, og at myggnettingene om morningen var fulle av insektsskall...

Camilla i bandasen vaar.

Vi fikk tatt oss en tur ut i utmarken, og fikk sett paa nesehorn, sebraer og flere typer antiloper. Den storste av dem var vi foressten svaert naerme. Litt kult aa gaa aa trakke inne paa beitemarkene til antiloper og sebraer, veldig surrealistisk faktisk! Men helt fantastisk! Etterpaa bar det tilbake til hoveddelen av farmen, hvor mating av sjiraffen stod for tur. De hadde bare en igjen paa farmen, for de andre hadde dodd pga. klimaet. (De er nemlig transportert opp hit fra andre delerav landet). Men denne sjiraffen var bare helt utrolig herlig, og Tonje fikk skikkelig naerkontakt med den...

Sjiraffsuss...

Ellers saa var det flere struts paa farmen...jaaaaa, Tonje har laget parodi paa Dagfinn Lyngbo...Moahahahahahahahahahah.... Hun fikk ogsaa testet hvordan det er aa sitte paa ryggen til en struts...hehe! En noe annerledes erfaring kan man vel si! Men morsom, spesielt naar det hele var over!!!

Pga de elektriske problemene, fikk vi sjefen paa senteret til aa hente oss paa lordagen. Han kjorte oss da til Kitale Club, hvor vi var sist helg. Det var utrolig godt aa faa sove skikkelig etter en natt in the middle of nowhere...

Se der gaar en seeeebra....!!!!

Vi har siden sist booket hotell i Mombasa til den siste uken, skikkelig LUKSUS...

Ellers saa er det vel det samme. Var en tur i byen idag, blir lettere aa lettere for hver gang, men det er fremdeles like ubehagelig naar gatebarna kommer bort til deg og tigger om brod eller penger. Vi saa ogsaa en mann uten bein paa gaten i dag, det finnes virkelig ingen hjelpeapparater for de svake i samfunnet her i landet.

Kjempekoselig aa hore fra dere alle sammen, det setter vi skikkelig pris paa. Goy at saa mange folger med!

Klem fra Camilla og Tonje

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere igjen. Ny uke er allerede begynt. Det går så fort. Litt av en helg dere har hatt med mange opplevelser. Det må gjøre gode inntrykk alt dere får se. Kakelakker er ikke så morsomt. Her pøser det i dag tirsdag. Har vært en tur hos de gamle og de spør og spør hvordan dere har det. De er virkelig interisert i alt dere opplever. Dere vil ha minner for resten av livet sier han. Ellers går det i det samme. Huset blir så fint. De jobber og jobber. Kos dere fortsatt. Fine bilder dere tar. Vi snakkes - ha en fortreffelig uke
Hilsen nr. 61

Anonym sa...

Hi Girls,
Glad you managed to get to see the wildlife and remember that 'most' of them will be more scared of you than you are of them! Nice to see photos & keep up the news. As you say nearly half way so make the rest of your time there. Keep smiling. LOL C's Dad x

HeidiandAndreas sa...

........med haaaaaaaalen i sky!!!! :) Jeg vil også se zeeeeeeebraaaaaaa!!! :) Heldige dere er!! Men, litt av noe action dere har fått opplevd på de få ukene... * Du du du du du DUDUDU* ;) Det skal vi ha på film, Tonje;)

Stor go'kos til dere fra Heidi!!

Anonym sa...

Kjekt å høre at det står bra til. Det er koselig å følge med på hva dere foretar dere. Ser veldig spennende ut. Husk bare å svelg mest mulig inntrykk nå når dere har sjansen.Det blir gjerne den eneste gangen i livet man får oppleve en slik annerledes kultur i forhold til vår. Husk dere har vunnet i lotto dere som bor her i vår del av verden. Kanskje noen og enhver hadde hatt godt av en tur ned til dere. Nok om det.
Ellers går det godt her hjemme. Alle er friske og jobber på hus. Hverdagen går sin gang. Har vært uten telefon i 14 dager, og mamma har vært rasende på BKK som ikke kom og fikset dette. Idag begynte hun å feilsøke sammen med en teknikker fra BKK over telefon og da fant de feilen. Det var STINE som hadde spist på ledningene. Så nå er allt ok. Ellers så spør mormor og farmor hvordan du har det hver gang vi snakker med dem. De er veldig opptatt av denne turen. Skal hilse fra alle her hjemme. Ha det bra så lenge.
Hilsen pappa TUV.

Anonym sa...

Hehe, måtte le godt når jeg tenkte på dere i den lille hyttetingen uten strøm *hahaha* Spøkelseshistoriene og de ekle filmene fòr vel rundt i de lille, søte hodene deres *hahaha* Og se der går en zeeeeeeeeeebra!!!!! tralallallala!!!
Vi er no kommet i gang med vår praksis nå, hadde min første time i dag, og det gikk vel helt brukbart! Ellers har bilen min streiket, så tusen takk Camilla, for at du har satt din vekk på ferie *flirer* Kunne trengt den nå!!! En bussjåfør, en bussjåfør.....don`t like it ;o)

Gleder meg virkelig til å se BILDER av Tonje (og Camilla?) på STRUTS! Du-du-du-du!!! Fortsett og kos dere masse, så snakkes vi straks!
Klemmer from Janne

Anonym sa...

hei igjen
det er godt og høre fra dere.
nå tonje er du vel kurert fra all slags innsekts fobier. jeg er så kry av deg som sov i busjen nesten.
her er det skikkelig høstvær, så kos dere i varmen.
ha det fint videre begge to.
take care and smile.
hils alle guttene fra norge.
mange klemmer fra mamma tuv.

Anonym sa...

Heei Tonje!
Du får sikkert sjokk nå, Dette er din gamle onkel, Karstein som prater. Har lest det meste av det du har sendt hjem , her hos Monica. Det er litt av en opplevelse du har hatt og har. Sikkert minner som du vill ha resten av livet, og minner av gode og ikke minst , uforglemmelige ting som du har opplevd, sett. Sikkert mange sterke inntrykk. Vi er her i besøk hos Bjørn Gunnar som har gebursdag. Skal hilse fra tante Karin. Nå må du ha det bra og passe godt på deg selv. Husk vi gamle tenker på deg og vill ha deg hjem. Mange klemmer fra onkel . suss , suss.